lørdag 2. juli 2011

Litt stolt?

Ej veit det at det kanskje ikkje e so veldig interessant å lese om kvar lisje ting ej he gjort på, også at ej aldri legge noken personlige tanka inn i innlegga, men det kjeme. Foreløbi må dokke nok berre holde ut med litt oppdateringa :)

I dag tok ej turen til Volda for ei lita lydprøve. Imorgo skal nemlig noken venna av familien min, altså en anna familie der vi ongane vaks opp litt ilag, feire sølvbryllupet sitt. Foreldra skal fornye ekteskapsløfta sine i Volda kyrkje, og ej he vorte spurt om å synge tre songa litt spredd utover vielsen. Spennande. So i dag he vi hatt lydprøve og øvd litt på songane, men ej må meddele det at ej desverre ikkje kan all teksta endå i og med at det e tre ganske longe songa, men får berre håpe at det går bra.

Meda ej venta på at klokkesletta for lydprøva skulle nærme sej, nytta ej anledninga til å kike litt rundt i butikka, og endte opp med å kjøpe denne shortsen her for å fylle opp att garderoba litt etter gårsdagen :)

Og så må ej meddele det at ej he køyrt på vei for første gong idag! Ej veit at ej e litt seint ute med køyringa, og tru mej, det he vore veldig frustrerande å sitte å høyre all praten om at alle på min egen alder e komt kjempe godt i gong med køyringa. MEN so he ej no fortsatt et halvt år igjen på mej før ej trenge å begynde å stresse, so i dag syns ej vi gjorde framskritt. Ej he tidligare berre prøvd bilen to gonga, og ditte he vore på en parkeringsplass og ei fotballbane der ej berre he fått øvd mej på klutchen og sovidt prøvd å gire litt, men i dag køyrde ej heile strake veien frå Folkestad til Bjørkedalen! Og ej må få sagt det at det gjekk mykje bedre enn forventa, og ej e ganske stolt sida det e første gongen min ute på en skikkelig vei :D

Ingen kommentarer: