fredag 1. juli 2011

Borte bra, men hjemme best!


Som dei allerfleste he fått med sej so helde ej på å flytte nok en gong. Eller, haldt ej på å flytte. I motsetning til i fjor, so va årets bytting av hybel godt planlagt på førehand. So vi he pakka ned litt og litt, og tatt det med heim igjen gradvis. Og for to daga sida såg det slik ut.



Mitt kjære vesle kjøkken
Etter at vi va ferdige va det omtrent berre teppe so va igjen. Heile dagen i går bruke mi kjære mor og ej på å vaske ned hybelen og vart stortsett ferdige. No e der heilt tomt, og det einaste som står igjen e vell egentlig å levere tilbake nøkkelen.

Soo gøy å vaske..!
He desverre ingen bilde av den heilt tomme hybelen, men ej kan opplyse om at no e alle mine kjære eigendela fint pakka ned i øske og heilt like søppelsekka her heime, so det e no offisielt umulig å finne igjen noke som helst. Men for å lage plass til det som no e komt heim igjen he ej idag tilbragt dagen med å gå igjennom klesskapet mitt her heime og søppelposa med klede frå den forge hybelen, og sortert vekk det som ikkje lenger passa og det som ikkje lenger e i bruk. Hittil he ej klart å fylle seks søppelsekkar, so ej trur noken kjeme til å bli glade. Deilig å bli kvitt litt unødvendige plasskrevande ting da må ej sei. Og det allermeste skal i containera :D Også må ej få sagt at det e no litt deilig og vere heime igjen med :D Skal bu heime no i heile Juli, før ej og han bror begynde å flytte inn i nye hybelen frå og med begyndelsen av august :D


Eldste broren nekta å la sej avbilde, so Jonas steppa inn :)


Berre ei lita oppdatering :)

Ingen kommentarer: