onsdag 24. august 2011

Tiden flyr forbi..

He vorte lite blogging i det siste, men kan fortelle det at sida sist he jo skulen begyndt på i gjen. Ej går no siste året på musikklinja ved Volda vidaregåandeskule, og det e både spennande og travelt allereie. Kan ikkje sei at ej gleda mej so veldig til dei tre særemna vi skal ha i år (for når enn går musikk skal enn ha tre særemne.) Det va utrulig deilig å sjå klassa igjen og å vere tilbake på skulen, samtidig var det en veldig tong første skuledag. Ikkje fagmessig, men fordi det va en person som mangla. Vi i klassa e no i full gang med å arrangere en minnekonsert for Guro, der foreldra og dei som vil av familie e invitert. Alle he lyst til å bidra, og ej trur det kan verte en bra og rørande konsert.

Sida sist he også min godaste Ole-Martin fyllt 18 år, og bestod oppkjøringa på dagen. Kjempe flinke :D Vesle Vilde, eller store blir det vell no, he også hatt bursdag sida sist, og fyllte 1 år den 21. August. Kjempe koselig å få vere med å feire dagen att med ho og familien :)

Det he også vore veldig mykje jobbing på mej i heile august, og dinne veka jobba ej 5/7 daga itilegg til skule. Kjenne det at det trengs ei pause snart. Etter neste helg håpa ej at det roa sej. Trenge virkelig ettermiddagen til lekse, og noken helge inn i mellom til å lade opp til neste veke. Det e også litt kjipt å sitte å sjå på at alle vennane e ute å he det kjekt, meda ej sitte inne å enten laga mat til andre eller mej sjøl. Men sann e det jo berre :)

Ja, også må ej jo ikkje gløyme det at vi no mest sannsynlig he fått oss russebil! Gleda mej til å sjå den, og håpa den e i nokelunde stand. Overvelmande kor tidlig enn faktisk må begynde å planlegge russetida :O

Ingen kommentarer: