torsdag 11. august 2011

Begravelsen..

Tenkte ej skulle innformere litt om ka so he skjedd sida sist ej blogga. For akkurat ei veke sida, altså forge torsdag, va det gjort klart for Guro Vartdal Håvoll sin begravelse. Alle som hadde muligheit til å møte opp frå klassa gjor det, og det va godt å ha kontaktlærar og andre faglærera der som støtte. Men vi va ikkje dei einaste som hadde møtt opp. Allereie 45 minutt før begravelsen var køa long utafor kyrkja på Vartdal, og trur du ikkje det at akkurat i det vi va komt oss inn i gangen so va kyrkja fullsatt! Men vi va ikkje aleine om å møtte stå utaføre. Utafor kvar inngong var det sett opp en høgtalar slik at dei som stod ute også skulle høyre ka som foregjekk. Det va altså ikkje uventa at so monge ville komme til å stille opp.

Det va en nydelig begravelse. Heile klassa gjekk ilag og spleisa på en krans, og alle fekk kvar si rose til å legge ved grava etterpå. Det va monge fine ord, nydelige og rørande songa og inntrykke va sterkt. Trur ikkje det går and å gjer det bedre.

I går tok ej også endelig mot til mej og fortalte mamma om planane ej he for ei tatovering. Det e en ej lenge he tenkt på, men aldri he turt å snakke me mamma om på grunn av hinna avsky for alt som heite piercinga og tatoveringa. Men etter alt som he skjedd he ej berre fått meir lyst til å gjennomføre planane mine, og utrulig nok virka det som om ho ikkje hadde noke imot det, sjøl om ho nok helst hadde sett at ej lot vere. Ka ej he tenkt vil ikkje ej skrive her heilt endå, men ej kan fortelle det at planen e å få tatt den 5. April neste år av personlige årsake :)

1 kommentar:

Stine sa...

So nyydelig design og header du he!! Love it :-D