onsdag 13. juli 2011

Justin case..

Hei hei :D He ikkje blogga so veldig mykje i det siste, men det e fordi ej he tilbragt store dela av tida mi på jobb, og den andre delen av tida mi på å enten kjøre, overnatte med andre fordi ej ikkje kom mej heim etter jobb og/eller sove. Grunnen til punkt nr. to e at som dokke veit so dreiv mamma og ej grundig nedvasking av hybelen for noken veke sida, men på søndag, den 10. Juli, gjekk kontrakta ut og ej e ikkje lenger leigebuar der. So ej he vore so heldig å fått overnatte med kjæresten og gode venna når jobben byr på seinekvelda.

Når det e sagt so e det berre ei knapp veke til vi reise til Oslo på en liten familie tur. Gleda mej veldig til å få fare på en liten ferie, men grua mej litt me sida vi skal bu fire stykk i ei leiligheit som egentlig ikkje romma meir enn to stk. i. Vi kjeme nok til å komme veldig tett innpå kvarandre. Men ej e likevel spent på ka vi kjeme til å finne på, for foreløbi veit ikkje ej ka planane e. Men litt fineveir hadde ej vorte veldig takknemlig for :)


Og so må ikkje ej gløyme kinoen imorgo! Imorgo kveld kl.21:00 skal nemlig kjæresten og ej sjå Part 2 av Deathly Hallows. Gleda mej som en liten onge! Og ej skal tilbringe morgondagen med å sjå ivertfall dei to siste filmane. Men so e det jo litt trist med. Etter dinne kjeme ikkje det fleire. Trist å tenke på sida vi igrunnen he vokst opp med dissa filmane og bøkene. Huska at ej såg første filmen når ej va på samme alder som det dei va når dei spelte den inn. Litt spesielt å tenke på. Kjeme til å savne å vokse opp med dei. Men det kan jo ikkje fortsette for alltid, og ej e spent på korleis dei he løyst siste delen av boka! Elska Harry Potter, og det va ei tid då ej va ekspert innafor feltet. Bøkene betyr veldig mykje for mej. Blir spennande å sjå!

Bloggast seinare!

2 kommentarer:

Alinde sa...

ken han Justin Case e da?;) håhåh

Ingvild Beate sa...

Kjenne ikkje han personlig, men syns litt synd på han på grunn av navne valge :)